* Perkhidmatan yang berkualiti dan menangani segala masalah dan rungutan pelanggan dengan baik.
*Menerima tempahan mengikut keupayaan dan kapasiti yang mampu disiapkan sahaja agar kualiti produk dapat dikekalkan.
*Kualiti produk seperti rasa dan kesegaran sentiasa dijaga sepanjang masa mengikut yang ditetapkan oleh PAK NGAH FOOD & CATERING SERVICES.
*Mempastikan produk keluaran mestilah dalam keadaan yang baik sepanjang masa.
*Mempastikan pegawai penyelidikan akan membuat kajian dan pemerhatian terhadap makanan yang diproses supaya berada dalam keadaan kualiti yang baik.
*Mempastikan semua produk makanan disediakan adalah suci dan bersih.
*Menerima tempahan mengikut keupayaan dan kapasiti yang mampu disiapkan sahaja agar kualiti produk dapat dikekalkan.
*Kualiti produk seperti rasa dan kesegaran sentiasa dijaga sepanjang masa mengikut yang ditetapkan oleh PAK NGAH FOOD & CATERING SERVICES.
*Mempastikan produk keluaran mestilah dalam keadaan yang baik sepanjang masa.
*Mempastikan pegawai penyelidikan akan membuat kajian dan pemerhatian terhadap makanan yang diproses supaya berada dalam keadaan kualiti yang baik.
*Mempastikan semua produk makanan disediakan adalah suci dan bersih.